Din 2000, Tattoo Sfinx este primul salon de tatuaje si piercing din Craiova.
Cele doua Saloane profesionale specializate in Tatuaje Artistice, Tatuaje Cosmetice, Body Piercing, Implant Dermal sunt Autorizate si Avizate de:
Ministerul Sanatatii, Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei Nationale.
Operatorii sunt calificati, certificati ca tatuatori si montatori bijuterie pe corp, de catre Ministerul Sanatatii, Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si Crucea Rosie Romana.

In anul 2001 am infiintat firma sc TATTOO SFINX SALON srl si am deschis primul salon specializat in tatuaj si body piercing, avand toate avizele si aprobarile functionarii acestuia, provizoriu.(in anul 2001 nu exista nici o legislatie sau Cod CAEN si COR privind activitatea si meseria de tatuaj si body piercing si am fost nevoit sa depun documentatiile necesare la Min.Sanatatii, Min.Muncii si la CCIB)
In 2003 am primit avizele definitive functionarii salonului cu specific de tatuaj si piercing. In 2010 la initiativa Ministerului Sanatatii am infintat Uniunea Tatuatorilor Romani si salonul (Tattoo Sfinx ) a fost preluat de catre aceasta. 

In anul 2011 am deschis un salon in Bucuresti care a fost inchis in 2014 (din lipsa de timp).
Datorita cererilor mari am mai deschis in 2016 inca un salon de tatuaje si piercing in Craiova.

Actualente Uniunea Tatuatorilor Romani detine 2 Saloane de Tatuaje & Piercing in Craiova,
Un magazin specializat in aparatura si materiale de Tatuaje si Piercing.
Prima si singura scoala Avizata si Acreditata de Tatuaje Artistice / Cosmetice si Piercing din tara. 

Autorizatii si Avize de Functionare pentru Salon si Scoala de Tatuaje Artistice / Cosmetice, Body Piercing 

Autorizatie Sanitara de Functionare  Cod unic de Inregistrare - CIF  Hotararea Judecatoreasca Infintare UTR  Certificat Constatator ITM    

Autorizatiile ptr. Cursurile de Tatuaje si Cursurile de Dermopigmentist

    


In anul 2003 am depus documentatia ptr. introducerea meseriilor de Tatuator, Montator Bijuterie pe Corp, Cod vechi COR 514108 Tatuator /  Cod nou COR 514206 Tatuator.
In anul 2004 am  depus cererea de infintare si introducere a activitatilor de Tatuaje si Body Piercing, Cod vechi CAEN 9302
(Coafura si alte activitati de infrumusetare).
In anul 2010 am depus cererea pentru schimbarea incadrarii activitatilor de Tatuaje si Body Piercing, Cod nou CAEN 9609 (Alte activitati si servicii nca) 

Infintare meseriile de Tatuator si Montator Bijuterie pe Corp Infintare actitivitatile de Tatuaje si Body Piercing Schimbarea incadrarii activitatilor de Tatuaje si Body Piercing Schimbarea incadrarii activitatilor de Tatuaje si Body Piercing.


In anul 2007 in colaborare cu Ministerul Sanatatii s-a implementat primul act legislativ privind operatorii si activitatiile de Tatuaje si Body Piercing OMS 1136 / 2007
In anul 2010 am solicitat si depus la Ministerul Sanatatii un nou act normativ in vederea modificarii si completarii celui vechi. Modificat si completat cu OMS 930 / 2014.

OMS 1136 / 2007 OMS 930 / 2014   OMS 930 - 2


Suntem singurii din tara care detinem Marca Inregistrata pentru UTR - Tattoo & Body Piercing

Marca Inregistrata Tattoo & Body Piercing 1  Marca Inregistrata Tattoo & Piercing 2

In 2013 la initiativa Ministerului Sanatatii, Uniunea Tatuatorilor Romani a predat cursurile de Tatuaje si Piercing la Directiile de Sanatate Publica Judetene din Romania .